dijous, 13 d’octubre del 2011

La Uier organitza una “Proposta de treball conjunt per a un objectiu comú: La reactivació econòmica del Ripollès”

El passat divendres 7 d’octubre va tenir lloc a les instal·lacions de la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER) la jornada inicial per a començar un treball conjunt per a la reactivació econòmica del Ripollès.

Un gran èxit d’assistència, amb la presència d’institucions polítiques, econòmiques i socials. La iniciativa vol conciliar objectius per a crear grups de treball que reflexionin i treballin conjuntament per a la dinamització dels diferents sectors econòmics de la comarca, per a més endavant traçar les línies d’acció concretes.
Entre el centenar d’assistents hi havia empresaris i representants de tots els sectors: comerç, turisme, hostaleria, indústria, sector primari, sanitari, etc.

La iniciativa de la UIER ha estat rebuda amb entusiasme per les institucions i organismes convocats. En aquest sentit, l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, assenyalava “Cal fer un full de ruta comú i treballar tots junts per a fer bullir l’olla i evitar duplicitats”. Així mateix Miquel Rovira, president del Consell Comarcal del Ripollès afegia “Hem de buscar la complicitat intracomarcal i intercomarcal”.

El president de la UIER, Eudald Castells, molt directe en les seves aportacions incidia “Oblidem tot allò que ens separa per anar tots a per la dinamització econòmica. Serem molt pesats per trobar aquesta unitat”.
El president del Consorci Ripollès Desenvolupament, Josep Mª Farrés deia “La clau està en que les entitats vagin agafades de la mà, perquè sinó perdem força”. Ramon Vilardell, president de la Fundació Eduard Soler explicava “ Nosaltres hi ajudarem amb el que faci falta”.

La UIER i molt especialment el seu president i amfitrió de l’acte, Eudald Castells, fan una crida a tothom qui cregui que pot aportar quelcom al propòsit de la reactivació econòmica de la nostra comarca a incorporar-se en algun dels diferents grups de treball: Indústria/Serveis – Turisme/Hostaleria/Lleure – Comerç/Artesania – Transports/Infraestructures/Comunicacions – Sector Primari – Formació.
D’aquesta manera, la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès vol seguir fent extensiva a tothom la invitació de participar en la proposta de treball ja exposada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada