dilluns, 1 d’octubre del 2012

PROGRAMA INCORPORACIÓ DE TALENT PER A FILIALS D'EMPRESES CATALANES A L'ESTRANGER


Resolució

EMO/1902/2012, de 24 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores del Programa d’incorporació de talent per a filials d’empreses catalanes a l’estranger i s’obre la convocatòria per a l’any 2012.

  • L’objectiu d’aquest programa es afavorir el desenvolupament de talent per a la internacionalització, incorporant tècnics en comerç exterior a filials d’empreses catalanes a l’estranger així com ajudar a les empreses amb el repte d’iniciar o consolidar la seva activitat internacional.
  • Els beneficiaris seran empreses amb ànim de lucre i domicili social a Catalunya que tinguin una filial a l’estranger.
  • Els projecte consisteix en la incorporació a la filial de l’empresa catalana a l’estranger d’un professional en l’àmbit del comerç internacional que, a més d’altres requisits, haurà d’estar acreditat dins del Directori de professionals en comerç internacional d’ACCIÓ.
  • Les despeses subvencionables seran: el cost salarial del tècnic contractat, que inclou el salari brut i les cotitzacions socials obligatòries a la Seguretat Social a càrrec de l’empresa.
El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 14 de desembre de 2012. Aquestes hauran d’anar adreçades al conseller delegat d’ACCIÓ.

http://www.uier.org/UIER_frame1.asp?seccio=01

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada