divendres, 1 de març del 2013

Reunió de la Comissió permanent per a la reactivació econòmica del Ripollès


Avui ha tingut lloc a les oficines de la UIER la reunió de la Comissió permanent per a la reactivació econòmica del Ripollès, formada per representants de la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER), Fundació Eduard Soler (FES), Consorci Ripollès Desenvolupament (CRD), Cercle EURAM del Ripollès, Cambra de Comerç (Ripollès), Ajuntament de Ripoll i Consell Comarcal del Ripollès.
En la reunió s’ha fet un seguiment de l’evolució dels diferents objectius proposats acordant felicitar de manera explícita les accions desenvolupades amb èxit en la comercialització  dels productes agraris i en la comercialització dels productes turístics (en especial el projecte “Terra de Comtes i Abats”), així com les actuacions dutes a terme amb la Conselleria d’Urbanisme i Territori en favor de l’aprofitament, millora i diversificació dels usos potencials de les colònies industrials.
Al mateix temps, s’ha constatat l’èxit del treball conjunt que estan portant a terme els xarcuters de Ripoll, en el que s’ha considerat una experiència d’èxit que la mesa voldria aprofitar com a model per a altres propostes comercials.

També s’ha acordat reforçar les actuacions en:

  • La millora de la capacitat de comercialització de les petites empreses industrials, reforçant la seva “orientació a la venda”. La UIER ja ha iniciat una formació específica comercial i ha ampliat el seu camp d’idiomes en formació privada, també ha posat en funcionament un servei de cerca de distribuïdors a diferents països i en diferents nivells.
  • Actuació davant les administracions (locals i autonòmiques) per afavorir l’activitat d’instal·ladors i contractistes, proposant una comissió de treball de la mesa amb els gremis per aquesta tasca.
  • Reclamar una actuació decidida a la rotonda de la C-17 (davant l’institut de Ripoll), pel perill d’accident que representa i el col·lapse de trànsit que s’hi genera en determinats moments.
Podeu participar d'aquestes propostes deixant els vostres comentaris. La UIER amb el territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada