dimecres, 23 de novembre del 2011

jornada “Comercialització i Exportació en la indústria alimentària”

Ens complau convidar-vos a la jornada “Comercialització i Exportació en la indústria alimentària” que organitzem dins les actuacions previstes en el projecte innovador C17, Túnel de Bracons i Eix Transversal: Eixos de creixement de la Indústria Alimentària, que s’emmarca en la convocatòria de Projectes Innovadors 2010-2011 del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i es circumscriu en el Fons Social Europeu (FSE/2010- 2013).


El projecte l’impulsen la UGT de Catalunya, la Cambra de Comerç de Lleida, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, el Consell Empresarial d’Osona (CEDO), la Federació d’Indústria i treballadores i treballadors Agraris de Catalunya de la UGT (FITAG), la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG), Granollers Mercat, la UEI- Cerclem del Vallès Oriental i la Unió Intersectorial del Ripollès (UIER).

L’objectiu de la jornada és aportar elements de reflexió i debat sobre la comercialització i l’exportació mitjançant la celebració de dues taules d’experiències amb empreses de les comarques gironines que han innovat en els seus plantejaments metodològics en aquests camps, amb la voluntat de transferir aquestes experiències a altres empreses de la indústria alimentària.


Data: 13 de desembre de 2011
Lloc: Institut Municipal de Promoció de la Ciutat (IMPC)
Tomàs Lorenzana, 15
17800 OLOT



Preguem confirmació d’assistència a la Sra. Ada Badia, Àrea d’Empresa, al telèfon 972 703111 o bé per correu electrònic a l’adreça empresa@uier.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada