dijous, 17 de novembre del 2011

Representants de diferents empreses del Ripollès es reuneixen a la UIER amb candidats al Congrés dels Diputats a les eleccions del 20-N

Tres dels candidats a les properes eleccions generals del 20 de novembre han donat a conèixer les propostes en matèria econòmica, financera, fiscal, laboral i de comerç entre d’altres, i han escoltat les propostes i inquietuds dels empresaris.
La Uier va rebre el passat dia 8 de novembre la visita del Sr. Enric Millo, cap de llista del PPC alCongrés i portaveu del PPC al Parlament de Catalunya i de la Sra, Concepció Veray, número 2 a la llista del PPC al Congrés. El dia 10 el Sr. Àlex Sáez, candidat a les eleccions generals pel PSC a Girona, la Sra. Iolanda Pineda, número 2 i el Sr. Enric Pérez, número 3 a la mateixa llista, acompanyats per la Sra. Marina Geli, exconsellera de sanitat de la Generalitat de Catalunya.

Finalment, aquest dimecres, 16 de novembre, els representants de CiU, Sr. Josep Sánchez Llibre, candidat per Barcelona i la Sra. Montse Surroca, número 2 al Congrés per Girona ens han acompanyat. Al voltant de 30 empreses de la comarca han assistit a les reunions amb els polítics que ens representaran a partir del proper diumenge i que han realitzat la visita a la UIER dins els actes de campanya.


Les mesures per a sortir de la crisi, de pacte fiscal i concert econòmic, de fiscalitat, d’infraestructures, de sanitat i de les propostes que tenen per Catalunya i per la comarca del Ripollès, han estat els eixos dels discursos dels tres candidats. Els empresaris de la comarca que han volgut, han pogut parlar amb els polítics, i fer-los arribar propostes, inquietuds i els han pogut mostrar quines mancances i quines oportunitats hi ha per la nostra zona.

Per a més informació:
Ada Badia
Responsable Àrea d’Empresa i Comunicació
empresa@uier.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada