dijous, 3 de maig del 2012

Reactivació Econòmica del Ripollès

Benvolguts/des,



Les set taules de treball que es van constituir en l’assemblea del mes d’octubre han acabat la tasca de la primera fase que es va marcar.


Ha estat el treball de prop de quaranta persones per intentar identificar aquells punts sensibles que cal millorar en els diferents sectors d’activitat


S’han definit els objectius prioritaris per afavorir sensiblement l’activitat econòmica en els diferents sectors d’activitat:


Grup 1: Indústria 1
Grup 2: Hostaleria – Turisme – Oci.
Grup 3: Comerç Detallista.
Grup 4: Infraestructures – Transports – Comunicacions.
Grup 5: Sector Primari.
Grup 6: Formació.
Grup 7: Constructors – Instal·ladors.


Amb la voluntat manifesta de continuar amb un treball conjunt, ara cal posar en comú aquests objectius i assumir plegats el propòsit de fer-los realitat.


Les entitats convocants d’aquest treball conjunt:


Consell Comarcal del Ripollès

Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès (UIER)

Consorci Ripollès Desenvolupament (CRD)

Cambra de Comerç de Girona

Fundació Eduard Soler (FS)
Ajuntament de Ripoll


convoquen novament una assemblea d’abast comarcal, oberta a tots els ripollesos interessats a participar en aquest procés de treball conjunt, pel proper divendres dia 4 de maig, a les 12:00 hrs. a la sala d’actes de la UIER, al C/ Macià Bonaplata, 4 de Ripoll.


És molt important l’assistència de tots en aquest acte, obert a tothom, per refermar la voluntat de treballar conjuntament i procurar amb veu unànime aquells objectius que han de millorar un entorn cada dia més difícil.


La contribució de tots és fonamental. El fet de treballar conjuntament i presentar-nos amb veu unànime, pot ser decisiu per a l'èxit d’aquesta iniciativa.



Eudald Castells
President

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada