dimecres, 9 de maig del 2012

Segona assemblea de Reactivació Econòmica del Ripollès

Conclusions de les Taules Sectorials de treball conjunt i nomenament de la Comissió Permanent.



La Reactivació Econòmica del Ripollès va començar amb una primera assemblea que es va dur a terme el 7 d’Octubre de 2011 amb gran èxit d’assistència i amb la presència d’institucions polítiques, econòmiques i socials del Ripollès. L’Assemblea va concloure amb la decisió de crear una sèrie de grups de treball amb l’objectiu de reflexionar i treballar conjuntament per a la dinamització dels diferents sectors econòmics de la comarca.


El passat divendres 4 de Maig, es va celebrar la Segona Assemblea per a la Reactivació Econòmica del Ripollès. La jornada va tenir lloc a la Sala d’Actes de la UIER on els portaveus dels set grups sectorials van presentar les conclusions de les 21 reunions de treball que s’han dut a terme al llarg d’aquests mesos i en les que han participat seixanta empresaris de la comarca.


El Sr. Eudald Castells, president de la UIER, va donar la benvinguda als assistents i seguidament es va aprovar la Comissió proposada. La Permanent la formaran: Ajuntament de Ripoll, Consell Comarcal del Ripollès, Consorci Ripollès Desenvolupament, Fundació Eduard Soler, Cambra de Comerç de Girona, Euram i Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès.


La cloenda de l’acte va anar a càrrec de l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, que assenyalava “És hora d’arremangar-nos i posar fil a l’agulla, deixar-nos d’estratègies i passar a l’acció”. Per altra banda Eudald Castells incidia “Tothom reclama un pla, però que siguin plans factibles per assumir els reptes que ens hem proposat. Tenim objectius calents, que en poc temps ens poden oferir una millora susceptible.” El president de la UIER tancava la sessió afegint: “Ens cal el suport de tots per a tirar endavant, fins i tot d’aquells que es pensen que no treballem per a ells”.


Per a més informació,

Ada Badia
Responsable Àrea Empresa i Comunicació
empresa@uier.org


vídeo de la notícia: http://www.ripollesdigital.com/galeria_videos/video-16893.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada