dimecres, 29 de maig del 2013

UIER i Corisa Media Grup signen un conveni de suport a l’emprenedoria.


El president de la UIER, Eudald Castells, i el director de Corisa Media Grup, Jordi Martí, varen signar el proppassat 22 de maig un conveni de col·laboració d’ajut a l’emprenedoria. La signatura de l’acord ha tingut lloc a les instal·lacions de Corisa i  s’emmarca dins el projecte de suport a l’emprenedoria del Ripollès que fa temps que duu a terme la UIER, de fet és un dels pilars cabdals de la seva política.

Segons Castells: “Estem molt contents que Corisa s’hagi adherit a aquest projecte d’emprenedoria que estem duent a terme a la UIER. Crec que aquesta és una iniciativa molt positiva per a les empreses que tindran una oportunitat més de donar-se a conèixer i de donar a conèixer la seva activitat. De fet des de la UIER considerem que l’emprenedoria actualment és i ha de ser un dels pilars per reactivar l’economia d’un territori, d’aquí el nostre projecte d’absolut suport a aquestes noves empreses”.

El conveni contempla descomptes de publicitat del 30% el primer any i del 15% el segon i la participació en esdeveniments d’emprenedoria comarcal. Corisa Media Grup, d’acord amb el conveni, també es compromet a produir un reportatge de presentació de la nova empresa de forma totalment gratuïta. En definitiva, l’objectiu és posar totes les facilitats possibles als nous emprenedors, perquè puguin donar a conèixer la seva empresa.

Tal com ha dit Jordi Martí: “Crec que com a empresa molt vinculada a la nostra comarca com és Corisa Media Grup, havíem de formar part d’aquest projecte d’emprenedoria. A partir d’avui les noves empreses podran gaudir de tots els serveis que oferim des d’aquí a uns preus molt més competitius que als de mercat i nosaltres ens podrem acostar a aquestes empreses que són un dels motors de la comarca”.

També se’n veuran afavorides les empreses associades a la UIER, que tindran un descompte del 10% en publicitat a tots els mitjans de comunicació de Corisa Media Grup, és a dir, Televisió del Ripollès, Ràdio Ripoll, i el Setmanari El Ripollès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada